Coach & Healingtraject

Je bent uitgeput. Je wilt graag dat iemand je steun en troost geeft en dat je je begrepen voelt. Hulp vragen is niet een van je sterkste eigenschappen; je moet het toch ook zelf kunnen? En dan zit ook nog jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel in de weg.

Herken je dit?

N

Het water staat je nu echt aan de lippen, alles lijkt af te brokkelen 

N

Je ziet bijna geen lichtpuntjes meer

N

Zelfs gewoon ademhalen kost je al bijna teveel energie

N

Maar je moet door van jezelf. Want jij bent toch altijd groot en sterk en je kunt het alleen.

Stel je toch eens voor dat je door mijn begeleiding en steun weer makkelijker je eigen inzichten kan (in)zien. Alles is weer meer geordend in je hoofd en je hebt meer energie en overzicht. Je hebt het gevoel meer rechtop te staan. Je kunt gesprekken weer aan en je vindt het weer fijn om mensen te zien of onder de mensen te zijn.

 

Je gaat weer naar buiten zonder te denken, wat als iemand iets vraagt. Of het gevoel dat iedereen weet wat je is overkomen of bezighoudt. Je merkt dat alle grote of kleine stappen die je maakt een positief resultaat hebben. Je begint jezelf weer meer te herkennen. Je kan het leven weer meer vasthouden en je hebt de regie weer terug.

In dit coaching & healingtraject ontmoeten wij elkaar vijf keer. Dit kunnen bijvoorbeeld drie of vier gesprekken zijn, afgewisseld met een krachtige healing bij mij in de praktijk of op afstand. Ik luister graag naar jouw verhaal. Tijdens het traject kijk en voel ik met je mee. Door intuïtief te voelen ontdek ik wat er nog meer nodig is. Ik leer je hoe jij weer rust kan ervaren en weer grip op je leven krijgt.

Daarvoor geef ik jou krachtige tips en tools. Je ontvangt van mij ook een handig boekje waarin je je eigen voortgang kan bijhouden. Ook kan je met al je vragen die je bezighouden bij mij terecht.

De investering bedraagt: € 299,-.

Nu is de tijd om de grip op je leven terug te pakken! Boek dit coach & healingtraject met mij.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom vijf momenten?

Het resultaat dat ik je wil laten behalen is niet in een sessie opgelost, want ik kan het niet ‘wegtoveren’. Het is belangrijk om jezelf de tijd te gunnen, in combinatie met de juiste begeleiding.

Kan ik ook alles op afstand volgen?

Ja, die mogelijkheid is er. We werken dan met Zoom.

Waar moet ik rekening mee houden nu Covid 19 er is?

Ik houd me aan de adviezen die er vanuit de overheid gegeven worden, je kan me hier altijd even persoonlijk naar vragen. Geen probleem.

Wees blij met jezelf en omarm het leven!

Je hebt je leven weer omarmd. Je lijf voelt meer ontspannen. Je hebt weer overzicht en inzicht en je weet duidelijk welke stappen je verder kan nemen. Je hebt weer voldoende energie en ademhalen kost geen moeite meer. De last van je schouders is verdwenen.

Er is rust en helderheid in je hoofd en je wankele evenwicht is nu veranderd in iemand die er weer staat en het (veranderde) leven beter kan accepteren. Je bent van tijd tot tijd weer gewoon blij met jezelf. Jij kan alleen of samen het leven weer omarmen en genieten van de kleine dingen. Doordat jij gekozen hebt voor het coach & healingtraject heb jij de vorm over je leven weer terug.
Jij bent de nieuwe ik!