Reading

Wil je ook zo graag een teken dat er nog leven is na de fysieke dood is?

Of loop je vast en weet je niet meer welke kant je op moet?

Herken je dit?

Je hebt altijd al meer willen weten en je bent nieuwsgierig naar de spirituele wereld, omdat je weet dat je vragen hebt die misschien beantwoord kunnen worden vanuit de ongeziene wereld. Of dat je nog in contact wil komen met iemand die je dierbaar was.

Heb je vragen of gedachten hierover en wil je er graag over praten? De spirituele wereld is maar één hartslag bij ons vandaan. En wij zijn van daaruit altijd omringd zijn door onvoorwaardelijke liefde!

psychic of mediamieke reading

Zoek jij bewijs van leven na dit leven en dat wij uiteindelijk alleen maar ons aardse lichaam verliezen?
Wil je de onvoorwaardelijke liefde kunnen voelen van een boodschap die wordt gegeven aan jou?
Dan kan ik jou daarbij helpen met een mediamieke reading.

Tijdens deze sessie maak ik contact met de ongeziene wereld.
Dat deze “brug” er is, blijkt uit de specifieke bewijzen die ik jou zal geven om duidelijk te maken wie er vanuit de spirituele wereld graag met jou in contact wil komen. De spirituele wereld beslist zelf wie er voor jou mag doorkomen. Daar heb ik geen invloed op. Ik ben en voel mij dankbaar dat ik een brug mag zijn tussen deze twee werelden.

Of wil je meer inzicht in jezelf?
Dan kan ik je een psychic reading geven. Ook tijdens deze reading word ik geïnspireerd door de ongeziene wereld. In een psychic reading richt ik mij op jou als persoon en geef ik je inzichten in en helderheid over de processen die er op dit moment spelen. Je talenten kan ik benoemen en de mogelijkheden die er zijn om deze verder te ontdekken. Dit kan je helpen om vervolgstappen in je leven te zetten. Tijdens een pyschic reading verbind ik ons met behulp van bijvoorbeeld kleurenlinten of een andere tool. Ik richt mij altijd op de vier auralagen, namelijk: de fysieke, emotionele, mentale en de spirituele laag.

Of je nu een psychic of mediamieke reading van mij hebt ontvangen, met alle informatie die ik jou geef kun jij weer verder in je eigen ontwikkeling. Na een mediamieke reading weet je, door de brug die ik heb mogen zijn, dat jouw dierbaren nog steeds om je heen zijn. En dat ze jou willen ondersteunen op je levenspad.

Praktisch

Een mediamieke of psychic reading kun je bij mij krijgen in de praktijk in Oosterhesselen, online of telefonisch.

Duur 45 min

Kosten € 45,-

Ik kan ook naar jou komen, dan zijn de kosten in overleg.

Wees blij met jezelf en omarm het leven!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb ik aan 1 reading voldoende?

Dat ligt eraan met welke vragen je bij mij komt. Ik kan je wel vooraf duidelijkheid geven of er meer nodig is.

Kan ik tijdens een mediamieke reading zelf aangeven wie ik wil dat er doorkomt vanuit de spirituele wereld?

Nee, de spirituele wereld beslist wie er voor jou doorkomt.

Waar moet ik rekening mee houden nu Covid 19 er is?

Ik houd me aan de adviezen die er vanuit de overheid gegeven worden, je kan me hier altijd even persoonlijk naar vragen. Geen probleem.