Meditatie

Zelf je hoofd stil kunnen zetten, zodat je op zielsniveau kunt rusten.

Wat zou jij graag genieten van de rust, stilte en goeie nachten. Je zou soms willen dat je hoofd afneembaar was om zo aan de constante stroom van gedachten te kunnen ontsnappen.

Maar jouw hoofd gaat maar door en draait overuren, dag in dag uit, zeven dagen per week. Je gunt jezelf niet de tijd om even stil te zitten en rustig uit het raam te staren. Nooit een rustmoment zonder gedachten en emoties.
Het lukt je niet want je moet door. Er wordt immers van alles van je verwacht.
Of leg je misschien wel jezelf het grootste ‘moeten’ op?

 

Verlang jij ook naar:

N

De stilte in jezelf

N

Moment van rust

N

Goeie zelfzorg.

Jij kan ook mediteren

Doormiddel van verschillende door mij begeleide meditaties kun je zelf een krachtige meditatietechniek ontwikkelen. Op basis van de methode Sitting in the Power kan ik je helpen om rust te vinden. Door Sitting in the Power, word je van binnenuit stil.
Je leert zitten in je “eigen licht”.

Sitting in the Power kan jou ook helpen als jij de eerste stappen wilt zetten richting jouw eigen gevoeligheid voor de spirituele wereld, die je af en toe al ervaart. Misschien loop je er al een poosje mee rond en zou je je graag verder willen ontwikkelen in het leggen van contact met de ongeziene wereld.

Voor iedereen verloopt het pad om in contact te komen met de ongeziene wereld weer anders. Maar ik kan jou helpen om de eerste stappen te zetten en contact te maken met onze vrienden van over de regenboog.

 

Praktisch

Begeleide meditaties bij mij in de praktijk in Oosterhesselen,  telefonisch of online. Er zijn verschillende mogelijkheden. Daarom kun jij kiezen wat bij je past.  Tijd en kosten zijn in overleg.

Wees blij met jezelf en omarm het leven!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Moet ik ook op een meditatiekussen zitten?

Nee, het is wel belangrijk dat je comfortabel zit

Kan ik de meditatie ook meekrijgen als audiobestand?

Ja, die mogelijkheid is er. 

Waar moet ik rekening mee houden nu Covid 19 er is?

Ik houd me aan de adviezen die er vanuit de overheid gegeven worden, je kan me hier altijd even persoonlijk naar vragen. Geen probleem.