Een gratis kennismaking of een korte healing naar keuze

Ik geef je graag een gratis kennismakingsgesprek of een korte gratis healingsessie. Zodat jij alvast kan ervaren wat onze samenwerking voor jou kan betekenen.

Kennismaken

Een wederzijdse klik is belangrijk voor een fijne en goede samenwerking in coaching of healing. Daarom begin ik altijd met een gratis kennismaking. Dit kan bij mij in mijn praktijkruimte, online of als je het fijn vindt tijdens een wandeling. Maar ik kan ook naar jou komen. (Reiskosten zijn 0,19 cent per km) Ik geloof in leven na de dood en word geïnspireerd door de ongeziene wereld. Als je voor mij kiest om je te begeleiden naar je nieuwe toekomst, is het fijn dat je hier geheel of gedeeltelijk achter staat.

 

Elk mens heeft een prachtige ziel in een aards lichaam. Ik wil je graag helpen door van ziel naar ziel het gesprek aan te gaan. Iedereen heeft een fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie. Via een holistische benadering op al deze dimensies, met ondersteuning uit de ongeziene wereld, bepalen we samen wat voor jou de meest geschikte coaching of healing is om je te ondersteunen in een moeilijke periode die jou veel energie kost.

Maak kennis met mij

Je bent op zoek naar steun, troost en inzicht. Je weet – of voelt – dat we samen het verschil kunnen maken om jou te helpen je leven weer te omarmen.

Als je kiest voor een gratis kennismaking of een korte healingsessie zet je de eerste stap naar een beter en fijner leven!

Wees blij met jezelf en omarm het leven

VEEL GESTELDE VRAGEN

Zit ik ook ergens aan vast als ik kies voor een kennismaking of korte healingsessie?

Nee, je zit nergens aan vast.

Kan het ook bij mij thuis?

Ja, in overleg is er veel mogelijk.

Waar moet ik rekening mee houden nu Covid 19 er is?

Ik houd me aan de adviezen die er vanuit de overheid gegeven worden, je kan me hier altijd even persoonlijk naar vragen. Dit is geen probleem.